Diccionari d’astrologia

Articles, conferències i taules rodones sobre Astrologia esoterisme i previsions astrològiques a càrrec de famosos astròlegs com Francesc Castellano, Gemma Blat, Jesús Gabriel, Jordi Ratés, Josep Lluís Belmonte, etc.

Carl Jung (deixeble de Freud) va crear un sistema d’arquetips per descriure imatges relacionades amb una inconsciència col·lectiva. Creia que en qualsevol sistema de cultura o convicció, hi havia arquetips comuns amb qui tothom pogués relacionar-se. En la seva teoria descriu com els arquetips estan connectats a la nostra psique interna i afirma que l’astrologia conté entre les seves estructures tots els arquetips del ànima humana.

Joan Relke, professor associat d’estudis religiosos de la Universitat de Nova Anglaterra, diu que dos arquetips jungianos, l’ànima i la mare, prenen les formes de les deesses en els mites i llegendes de cultures del món.


TweetAstrologia i misteri a les Tertúlies del Consorci per a la Normalització Lingüística

L’astròleg Jordi Ratés, d’Àgora Quàntica, ens va visitar el 17 de febrer a l’aula de les Corts on fem les Tertúlies. Ens va explicar què és i d’on ve l’estudi de l’astrologia, vam aprendre què representen el signes, la carta astral, l’ascendent, les cases… en una ambient distès i entenedor. Tots els tertulians van poder adreçar-li preguntes, que van servir per practicar la llengua oral a l’aula. En acabat ens va deixar bocabadats quan s’adreçà a una tertuliana, la mirà i li digué: “Tu ets escorpí perquè tens els ulls negres, profunds i brillants, uns ulls que traspassen. Aquests ulls només els poden tenir els escorpins”. I sí, l’alumna era escorpí! Us ho podeu ben creure!
Ver fuente Fecha: 17-02-2022
Etiquetas: Actualitat.

Volver