Diccionari d’astrologia

Articles, conferències i taules rodones sobre Astrologia esoterisme i previsions astrològiques a càrrec de famosos astròlegs com Francesc Castellano, Gemma Blat, Jesús Gabriel, Jordi Ratés, Josep Lluís Belmonte, etc.

Carl Jung (deixeble de Freud) va crear un sistema d’arquetips per descriure imatges relacionades amb una inconsciència col·lectiva. Creia que en qualsevol sistema de cultura o convicció, hi havia arquetips comuns amb qui tothom pogués relacionar-se. En la seva teoria descriu com els arquetips estan connectats a la nostra psique interna i afirma que l’astrologia conté entre les seves estructures tots els arquetips del ànima humana.

Joan Relke, professor associat d’estudis religiosos de la Universitat de Nova Anglaterra, diu que dos arquetips jungianos, l’ànima i la mare, prenen les formes de les deesses en els mites i llegendes de cultures del món.


TweetEls signes del Zodíac

Els signes del Zodíac són la representació del fons d'estrelles que, aparentment, va recorrent el Sol en la seva trajectòria anual al llarg de l'eclíptica. Encara que les constel·lacions que travessa el Sol tenen diferentes mides o nombre de graus, l'Astrologia, per simplificar, divideix el Zodíac en 12 parts iguals. En algunes tradicions es considera que hi ha tretze signes al Zodíac com també algunes cultures paleocristianes consideraven que éren 13 els apòstols. Els astròlegs interpreten que els signes són les circumstàncies que travessa l'individu analitzat al llarg de l'any. Si els planetes són els actors i representen les necesitats bàsiques. Els signes representen la forma en què expressem aquestes necessitats i les cases els camps on es manifesten aquestes necessitats.

Etiquetas: Definicions.

Volver