Diccionari d’astrologia

Articles, conferències i taules rodones sobre Astrologia esoterisme i previsions astrològiques a càrrec de famosos astròlegs com Francesc Castellano, Gemma Blat, Jesús Gabriel, Jordi Ratés, Josep Lluís Belmonte, etc.

Carl Jung (deixeble de Freud) va crear un sistema d’arquetips per descriure imatges relacionades amb una inconsciència col·lectiva. Creia que en qualsevol sistema de cultura o convicció, hi havia arquetips comuns amb qui tothom pogués relacionar-se. En la seva teoria descriu com els arquetips estan connectats a la nostra psique interna i afirma que l’astrologia conté entre les seves estructures tots els arquetips del ànima humana.

Joan Relke, professor associat d’estudis religiosos de la Universitat de Nova Anglaterra, diu que dos arquetips jungianos, l’ànima i la mare, prenen les formes de les deesses en els mites i llegendes de cultures del món.


TweetPredicció astrològica

L'astrologia no s'usa per a predir el futur. S'utilitza per a ajudar-ho a comprendre i comprendre els patrons i les direccions que pren la seva vida. No és un absolut, però és un indicador. Si no li agrada el que li diuen les seves cartes astrològiques o natals, certament està en la seva ma canviar-lo. L'astrologia pot donar-te una idea d'un destí potencial, però hi ha massa variables, incloses les decisions que prens per tu mateix, per a predir amb algun grau de precisió el que succeirà en el futur.

Etiquetas: Definicions.

Volver