Diccionari d’astrologia

Articles, conferències i taules rodones sobre Astrologia esoterisme i previsions astrològiques a càrrec de famosos astròlegs com Francesc Castellano, Gemma Blat, Jesús Gabriel, Jordi Ratés, Josep Lluís Belmonte, etc.

Carl Jung (deixeble de Freud) va crear un sistema d’arquetips per descriure imatges relacionades amb una inconsciència col·lectiva. Creia que en qualsevol sistema de cultura o convicció, hi havia arquetips comuns amb qui tothom pogués relacionar-se. En la seva teoria descriu com els arquetips estan connectats a la nostra psique interna i afirma que l’astrologia conté entre les seves estructures tots els arquetips del ànima humana.

Joan Relke, professor associat d’estudis religiosos de la Universitat de Nova Anglaterra, diu que dos arquetips jungianos, l’ànima i la mare, prenen les formes de les deesses en els mites i llegendes de cultures del món.


TweetLes Cases

Segons l'Astrologia les cases són dotze llocs virtuals. Aquestes cases es consideren governades per un determinat signe del Zodíac cadascuna, i influeixen en els trets de l'individu que l'astròleg analitza. Les cases són els escenaris que expliquen o matitzen la situació de l'individu. Si els planetes són els actors i representen les necesitats bàsiques i els signes la forma en què expressem aquestes necessitats, les cases els camps on es manifesten aquestes necessitats. Les cases estan governades per el planeta que regenta el signe on té la cúspide (la casa).

Etiquetas: Definicions.

Volver