Diccionari d’astrologia

Articles, conferències i taules rodones sobre Astrologia esoterisme i previsions astrològiques a càrrec de famosos astròlegs com Francesc Castellano, Gemma Blat, Jesús Gabriel, Jordi Ratés, Josep Lluís Belmonte, etc.

Carl Jung (deixeble de Freud) va crear un sistema d’arquetips per descriure imatges relacionades amb una inconsciència col·lectiva. Creia que en qualsevol sistema de cultura o convicció, hi havia arquetips comuns amb qui tothom pogués relacionar-se. En la seva teoria descriu com els arquetips estan connectats a la nostra psique interna i afirma que l’astrologia conté entre les seves estructures tots els arquetips del ànima humana.

Joan Relke, professor associat d’estudis religiosos de la Universitat de Nova Anglaterra, diu que dos arquetips jungianos, l’ànima i la mare, prenen les formes de les deesses en els mites i llegendes de cultures del món.


TweetVenus

Venus és un dels planetes que existeixen com a aital tant en astrologia com en astronomia. Rep el nom de la deessa romana de l'amor (Ἀφροδίτη o Afrodita en grec). És el segon planeta del sistema solar és conegut com l'estel del matí quan apareix abans de la sortida del Sol per això també és conegut com Lucifer o el que porta la llum (del llatí lux ‘llum’ i ferre ‘portar’). També es pot observar tot just després de la posta del Sol.

Etiquetas: Definicions.

Volver