“Anàlisi astrològica de les eleccions catalanes del proper 12 de Maig”

Celebrat al Centre BCN-SANTS ahir dijous dia 21 de Març sota el títol: “Les properes eleccions a Catalunya”.
Els ponents varen ser Jesús Gabriel, i Josep Lluís Belmonte com als més significats, Jordi Ratés va intervindre puntualment a mes d’actuar com presentador i moderador, així com també vàrem contar amb una intervenció puntual del nostre amic i soci Lluís Bassas.
Gemma Blat va assistir però no va voler donar cap opinió (pot ser és un tipus d’Astrologia què no té al seu catàleg de coneixements)
El tema era analitzar les properes les intencions de vot i en conseqüència intentar esbrinar la posició final dels partits.
El resultat va donar com a probable guanyador al PSC però amb moltes possibilitats de no accedir a la Presidència què correspondria a Carles Puigdemont si Oriol Junqueras no continua amb la seva política habitual de negar-li tot en el què sembla una persecució paranòica del MHP prescindint dels interessos de Catalunya.
Una ER€ què sembla continuarà a la baixa encara què no tant com alguns auguren.
1hora i 45′ minuts més tard és va donar per acabada la reunió què va ser molt intensa i celebrada per els assistents.
El temps no va donar per analitzar els partits què en principi tenien què ser els de menor representació, episodi per el què és mirarà de trobar una data per analitzar la seva sort.

La complexitat de l’ocasió implica aprofundir en la estructura de la carta del dia i així estudiar-la com si fos la d’una persona per conèixer la tendència del vot i les conseqüències socials què implicaran.
També les cartes dels caps dels partits més significats i la seva relació amb el dia de les eleccions en un intent d’esbrinar quins seran els més afavorits per la voluntat dels votants.

Lloc: Casal BCN-SANTS
Carrer: Violant d’Hongria 135
dia: 21 de Març
Hora: 18,00
Ponents: Jesús Gabriel, Josep Lluís Belmonte, Ana Valer, Jordi Ratés

A la trobada s’hi podran afegir ponents sobre la marxa.
És una reunió oberta a tothom.

Josep M. Reichardt

Josep M. Reichardt

Equip Editorial de Àgora Quàntica