Numerologia esotèrica a càrrec de Jordi Ratés, astròleg i President d’Àgora Quàntica.

Resum de la conferència: Com l’increïble món dels números ens marquen el caràcter i determinats passatges del futur:

El referent més antic i també el més important esotèricament és sense cap mena de dubte el filòsof Pitàgores. La numerologia és el mètode d’utilització dels números per representar las vibracions que son formes d’energia

La numerologia es bona tant per mostrar les vibracions humanes, un període de temps o les d’una persona dins d’una època concreta i també per la recerca de feina, del èxit professional etc.

El 4 és el número sagrat: aktys, evoca la llum que il·lumina el Tot, tetra. El 4 abasta tots els valors simbòlics dels números que junts formen la Dècada Sagrada o TETRACTYS  a més de representar “L’OBRA” o sigui, els 4 elements que ho conformen tot, o sigui: aigua, aire, foc i terra.

Els números basics son els que van del 1 al 9 sen el 1 el més important ja que és el que és inamovible i representa el Ser superior, la Mònada, eterna i autosuficient que és produeix ella mateixa i no pot haver cap poder per sobre. El número 2 també és considerat diví, representa l’altre l’antagònic imprescindible, però en geometria no representa cap superfície ni volum. El 1 i el 2 necessiten un element conciliador que és el 3 amb el que ja es pot formar una figura geomètrica, és el número perfecte que completa i sintetitza la Triada (la Mònada + la Díada) i es la metàfora de la Harmonia ja que concilia unitat i diversitat.

La resta, 4,5,6,7,8,9, tots tenen el seu significat i també son combinables, inclòs el 0 que dona valor però no en té per ell mateix i és important en la interpretació ja que representa la intuïció.

Algunes combinacions entres ells representen els números mestres, el 11, 22, 33, 44 ho son i els egipcis també consideraven mestres els 55, 66, 77, 88, 99, o sigui tots els elementals repetits.

 

Dia 23-02-2022 a les 19h.

Conferència presencial a:

Espai Àgora Sabadell – Centre Cívic Sant Oleguer

Carrer de Sol i Padrís, 93 – 08203 Sabadell

Si voleu assistir a la conferència Numerologia esotèrica ompliu el següent formulari: