Blog i xarxes socials

Visió general de totes les publicacions fetes per Agora al Blog i a les xarxes socials. 

Blog

Antonio Moya parla de l’Opus Dei

Antonio Moya parla de l’Opus Dei

Antonio Moya presenta una sèrie de conferències sobre l’Opus Dei. Les conferències en principi seran setmanals però subjectes a quinzenals segons anem veient el ritme.

En principi hem calculat unes dotze ampliables al infinit, i més enllà.

Ens trobarem els dijous a les 19:00h. La duració de les trobades en cap cas passarà de 45 minuts.

Les converses sempre tindran com a base d’arrancada les vostres preguntes (prepareu-les per favor). L’Antonio és compromet ha resumir les respostes i no tornarà a insistir sobre la seva fugida. No sé perquè a l’Antonio veig que li agradaria amplia audiència per tant si feu proselitisme de les xerrades millor. Tinguem clar que l’objectiu de Àgora Quàntica per aquest projecte és tenir moltes entrades al Google. Si teniu objeccions, propostes, etc. ja me les comunicareu.

Montsoriu accessible

Montsoriu accessible

Montsoriu accessible és un projecte d'Àgora Quàntica. El projecte neix de la visita guiada que vàrem fer el divendres 04-11-2022 al Castell de Montsoriu, per la tarda també vàrem visitar el Museu Etnològic del Montseny a Arbúcies. Habitualment la pujada al Castell es...

Astrología en la Atlántida

Astrología en la Atlántida

Hace unos doscientos mil años (nuestra historia moderna cuenta sus años desde el nacimiento de Jesús de Galilea, hace unos 2.000 años, pero estamos hablando de dos ceros más: 200.000 años) apareció sobre la Tierra una especie de humanos muy evolucionada que hoy conocemos como Neandertal

Consolat del Mar, 750è aniversari

Consolat del Mar, 750è aniversari

Avui invitat per el Cònsol de Consolat del Mar, Jordi Domingo, he anat a Tortosa (estic a Tortosa, al Castell)  a la presentació del 750 aniversari del Consolat en nom vostre, de ÀQ, i també propi.

Berenar astrològic

Berenar astrològic Us convoquem a la conferència Berenar Astrològic en la que el grup Astròlegs per la República parlarà d'Astrologia. Tindrà lloc el dijous 27 d'Octubre de 2022 a partir de les 19:00h al restaurant L'Hortet. L'adreça és: C/ Pintor Fortuny, 32. Com hem...

RELACIÓ PAÏSOS CATALANS AMB NORD D’ÀFRICA

RELACIÓ PAÏSOS CATALANS AMB NORD D’ÀFRICA

RELACIÓ PAÏSOS CATALANS AMB NORD D'ÀFRICA Relació Països Catalans amb nord d'Àfrica (una visió sintètica), aquest és el títol de la propera conferència del nostre amic l'historiador Josep Xaubet. Dissabte 22/10 a les 19,00h Aquí teniu l'enllaç a la reunió de Zoom des...

Registra't Ara!

Fes-te soci o sòcia d'Agora Quàntica i gaudeix de les activitats, visites guiades i conferències amb preferència i avantatges.

Fes clic al botó per descarregar-te el formulari d'alta.

Contacta'ns

Protecció de dades
Les seves dades de caràcter personal han estat recollides d'acord amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes.
Li posem en coneixement que aquestes dades es troben emmagatzemades en un fitxer propietat de Àgora Republicana.
D'acord amb la Llei anterior, té dret a exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, limitació, oposició i portabilitat de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: info@agoraquantica.cat o bé en la següent adreça: C/ Cardenal Reig, 15, 08028 - Barcelona (Barcelona).