Avís Legal

Avís Legal

En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web, li informa del següent :

  • Denominació social: Àgora Republicana
  • NIF: G67365247
  • Domicili: C / Cardenal Reig, 15, 08028 – Barcelona (Barcelona)

Amb els límits establerts a la llei, Àgora Republicana no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen a Àgora Republicana ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Àgora Republicana dóna veu a tothom que hi vulgui participar en base a la llibertat d’expressió i al pluralisme ideològic, però no es fa responsable de les opinions dels conferenciants o dels assistents a les conferències.

Àgora Republicana, com a defensora de valors, cultura i República Catalana, està implicada en la defensa de la democràcia, la llibertat i els Drets Humans. En conseqüència és vocació d’Àgora Republicana donar veu a tota aquella persona o col·lectiu què vulgui exposar algun tipus de maltractament, abús, etc.

Les pàgines d’Internet d’Àgora Republicana poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Àgora Republicana no pot controlar. Per tant, Àgora Republicana no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva d’Àgora Republicana o els seus llicenciats. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés d’Àgora Republicana.

L’avís legal obliga, així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Àgora Republicana ofereix a través de la pàgina web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals i  a la lliure circulació de aquestes dades li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers d’Àgora Republicana per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores de la pàgina web.

L’informem també que té la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: info@agoraquantica.cat o a l’adreça : C / Cardenal Reig, 15, 08028 – Barcelona (Barcelona).

REV: 20.3009