Conferència sobre l’Astrologia i els Arquetips, a càrrec de Gemma BLAT, filòloga i astròloga.(1)

Resum de la conferència: La paraula ‘arquetip’ prové del grec, de ‘arjé’, que vol dir ‘principi, primer’ i ‘tip’ que vol dir ‘model’ i, per tant, arquetip significa el primer model, el patró, l’origen del qual prové la conducta humana o comportament. L’Astrologia és un patró ancestral, segurament gravat en el nostre ADN, i la combinació d’Astrologia i Arquetips ens porta a simplificar, a entendre de que estem fets des dels propis orígens, des d’aquest model o arquetip del qual provenim. Unir aquests dos conceptes és intentar veure el substrat on es recolzen els signes zodiacals o a l’inrevés, és analitzar els signes i veure en quins models estan fonamentats.

Dia 16-02-2022 a les 19h.

Conferència presencial a:

Espai Àgora Sabadell – Centre Cívic Sant Oleguer

Carrer de Sol i Padrís, 93 – 08203 Sabadell

Si voleu assistir a la conferència ompliu el següent formulari:

  • (1) Gemma BLAT

    Astròloga i filòloga de vocació, m’agrada professar l’Astrologia amb majúscules i intento explicar-la amb una visió clara i optimista, a partir d’aquests astres i aquestes lletres que són consubstancials en mi.

    Considerar és una de les meves paraules preferides, perquè en realitat el que significa és tenir en compte les estrelles. M’agrada expressar-me des del convenciment i la sinceritat i, si fa falta, vaig a la recerca d’una Astrologia pal·liativa, que ens ajudi a posicionar-nos positivament.

    Crec que hi ha un temps per a cada cosa i que cada cosa té el seu moment i així m’agrada defensar una Astrologia propera i a l’abast de tothom, que ens faci a tots i a totes tan importants com per ser dignes de tenir una carta astral o de disposar de la informació astrològica necessària per tirar endavant amb resolució.

    Vull que ningú no hagi d’aprendre el que significa un desastre, que és quan els astres no ens acompanyen. I convido tothom a ser llunàtics, perquè això és actuar en consonància a la Lluna.

Gemma Blat

Gemma Blat