L’astròleg Daniel Daza parla sobre la separació de la cantant colombiana Shakira i Piqué.

“Cada 12 anys Shakira fa un canvi fonamental”

Segons el parer de l’astròleg Daniel *Daza les circumstàncies per les quals travessa la cantant colombiana Shakira a causa de la seva separació del futbolista Gerard Piqué, forma part del que assegura són canvis fonamentals que té cada 12 anys la barranquillera.

Daza va manifestar en exclusiva a la revista Setmana que tots els canvis sentimentals, familiars i judicials que viu la cantant nascuda a Colòmbia, serviran per a continuar progressant i impulsant la seva carrera.

Júpiter

“Hi ha un planeta que es diu Júpiter, que regeix els cicles de 12 anys, és a dir que cada 12 anys Shakira té un canvi fonamental que li genera creixement, expansió, oportunitat, progrés, arribar al cim, a l’èxit, tan amunt com ella vulgui arribar, i mira que els canvis més grans que ella ha tingut són cada 12 anys, fa 12 anys acaba amb el seu exmarit, fa 12 anys inicia amb Piqué, 12 anys després acaba amb Piqué i mira que això li serveix per a tornar al hall de la fama, perquè precisament aquest planeta del qual estem parlant, que és Júpiter, regeix la fama i la popularitat”, va dir.

Sospitava Shakira de les aventures de Piqué?

Davant els ulls del món el futbolista li va ser infidel a Shakira amb Clara Chía Martí, però ell assegura que la barranquillera coneix que una de les característiques principals de Piqué és la seva “naturalesa lliure”, per la qual cosa no descarta, que la cantant sospités sobre les aventures de la seva exparella.

“En realitat és una relació en la qual va haver-hi, no diguem que infidelitats perquè Shakira va acceptar els termes i condicions, però arriba un moment en què el seu ascendent Capricorn fa que exploti i no vulgui més res, perquè ja estan creixent els seus fills i ella no vol que estiguin en aquest ambient”, va agregar.

Quant a una nova i possible relació amorosa de Shakira amb una altra persona, el vident va explicar que haurà de ser amb algun empresari o una persona amb bon posicionament social, va ressaltar.

Un gir en la professió de Shakira

Daniel *Daza va augurar molts èxits en la carrera de Shakira. Va destacar que la cantant li donarà un gir a la seva professió i explorarà noves facetes.

“Haurem de veure a Shakira en temes que tinguin a veure amb una mica de cinema, propostes de cinema, és una cosa que ella mai ha experimentat, però haurà de fer-ho perquè ha d’expandir-se d’una altra manera i clarament haurà de tornar de nou amb les seves gires, en les quals li anirà molt bé”, va finalitzar.

Josep M. Reichardt

Josep M. Reichardt

Equip Editorial de Àgora Quàntica