Diccionari d’astrologia

Articles, conferències i taules rodones sobre Astrologia esoterisme i previsions astrològiques a càrrec de famosos astròlegs com Francesc Castellano, Gemma Blat, Jesús Gabriel, Jordi Ratés, Josep Lluís Belmonte, etc.

Carl Jung (deixeble de Freud) va crear un sistema d’arquetips per descriure imatges relacionades amb una inconsciència col·lectiva. Creia que en qualsevol sistema de cultura o convicció, hi havia arquetips comuns amb qui tothom pogués relacionar-se. En la seva teoria descriu com els arquetips estan connectats a la nostra psique interna i afirma que l’astrologia conté entre les seves estructures tots els arquetips del ànima humana.

Joan Relke, professor associat d’estudis religiosos de la Universitat de Nova Anglaterra, diu que dos arquetips jungianos, l’ànima i la mare, prenen les formes de les deesses en els mites i llegendes de cultures del món.


TweetL'últim esdeveniment astronòmic de l'any 2020,

la impressionant conjunció entre Júpiter i Saturn - Observatori de Pujalt. Arriba la màgia del Nadal i aquest any serà molt diferent als altres, però, sempre va bé veure una cosa màgica en el cel…És per això que us convidem a mirar el cel el proper dia 21 de desembre durant la nit, ja que es produirà una bon
Ver fuente Fecha: 07-12-2020
Etiquetas: Fets.

Volver