Diccionari d’astrologia

Articles, conferències i taules rodones sobre Astrologia esoterisme i previsions astrològiques a càrrec de famosos astròlegs com Francesc Castellano, Gemma Blat, Jesús Gabriel, Jordi Ratés, Josep Lluís Belmonte, etc.

Carl Jung (deixeble de Freud) va crear un sistema d’arquetips per descriure imatges relacionades amb una inconsciència col·lectiva. Creia que en qualsevol sistema de cultura o convicció, hi havia arquetips comuns amb qui tothom pogués relacionar-se. En la seva teoria descriu com els arquetips estan connectats a la nostra psique interna i afirma que l’astrologia conté entre les seves estructures tots els arquetips del ànima humana.

Joan Relke, professor associat d’estudis religiosos de la Universitat de Nova Anglaterra, diu que dos arquetips jungianos, l’ànima i la mare, prenen les formes de les deesses en els mites i llegendes de cultures del món.


TweetMercuri

Mercuri forma part del planetari tant per a astrònoms com per a astròlegs, és el primer planeta del sistema solar rep el nom del déu romà que en Grècia era conegut com Hermes considerat el missatger dels déus, Hermes Trismegist es considera l'autor de la Taula Maragda que amb el seu principi "el que està més avall és com el que és a dalt" explica o justifica el funcionament de l'Astrologia.

Etiquetas: Definicions.

Volver