La Gematría Astrológica. Càlcul

Benvolguts,

Esteu invitats a assistir a la segona conferència del nostre amic Jesús Gabriel Gutierrez sobre Gematria Astrològica.

A celebrar el dissabte dia 25 de Maig a les 20,00h.

Salut i República

AQ Jordi Ratés

Jordi Ratés (Àgora Quàntica) le está invitando a una reunión de Zoom programada.

Entrar Zoom Reunión
https://us02web.zoom.us/j/86137551415?pwd=OWlPQXUvR01pYWorNUUrWDVVRnE5UT09

ID de reunión: 861 3755 1415
Código de acceso: 627611

Ghematria Astrològica

Tema: Jordi Ratés (Àgora Quàntica)’s Zoom Meeting
Hora: 11 may 2024 07:00 p. m. París

Entrar Zoom Reunión
https://us02web.zoom.us/j/85279196006?pwd=VkRKWmltOUpaV2tZWUJYVEpKWC96QT09

ID de reunión: 852 7919 6006
Código de acceso: 496109

Guematria Astrològica aplicada a les eleccions del 12/05/2024

Benvolguts amics,

El nostre amic, company i astròleg investigador Jesús Gabriel ha creat un sistema de Guematria (1) Astrològica què ens explicarà generosament el dia 11 de maig a partir de les 19:00h.

Per què l’11 de maig? Doncs perquè anirà de les eleccions i serà apassionant de veritat ja que intentarà esbrinar com anirà la cosa tant a partits com a alguns dels líders més significats.

Aquest tema apassionant explicat sense cap ànim de lucre per J. Gabriel mereix per part dels interessats en aquestes properes eleccions assistència i proselitisme.

En acabar la seva al·locució hi haurà un torn de preguntes en què és tindrà què respectar es-cru-po-lo-sa-ment la brevetat. Una pregunta no te perquè comportar més d’un minut i això quan és exageradament llarga.

No s’admetran comentaris i molt menys discursos. Només preguntes. No hi haurà torn de rèplica a la resposta del ponent.

Fer una pregunta o comentari llarg és desconsiderat cara als altres assistents què estan esperant el seu torn entre altres coses perquè la duració del acte és limitat

Àgora Quàntica espera una gran acollida a aquesta iniciativa de Jesús Gabriel què promet ser de les més interesants què hem fet mai.

Salut i República

AQ Jordi Ratés

La Guematria (hebreu: גימטריה, gēmaṭriyāgrec: γεωμετρία, geōmetriā) és un procediment hermenèutic, propi, bé que no exclusiu, de la càbala jueva que depèn del fet que cada caràcter hebreu té un valor numèric, quan la suma dels números dels caràcters que componen una paraula, donava el mateix resultat que la suma dels caràcters d’una altra paraula diferent, es percebia una analogia entre elles i es considera que tenien necessàriament una connexió.

S’assumeix en aquesta tècnica que l’equivalència numèrica no és una coincidència. El món fou creat a través de la “parla” de Déu, cada lletra representa una força creativa diferent. Per tant, l’equivalència numèrica de dues paraules revela una connexió interna entre els potencials creatius de cadascuna.[1]

  1. Guematria: Mètode d’interpretació de noms, paraules i frases basat en la assignació de valor numèric de cada caràcter (buscar ampliació al Google: Guematria hebrea)

 

Josep M. Reichardt

Josep M. Reichardt

Equip Editorial de Àgora Quàntica