026 – PEIXOS

Secció setmanal de difusió de l’astrologia tradicional a càrrec de l’astròleg

Sebastià Robí

En Els Ulls de l’Esperit oferirem els elements fonamentals del simbolisme astrològic i la seva relació amb altres qüestions com són els enigmes que participen de la tradició essencial de la vida:

026 – PEIXOS

Peixos – Influència solar: entre el 19 de febrer i el 20 de març. Signe mutable d’aigua. Naturalesa femenina. Planeta regent Neptú, antigament Júpiter. Color blau marí.

Esperit de sacrifici que els permet realitzar tasques de voluntariat o que necessiten d’un bon nivell vocacional. D’humor pacífic acostumen a ser simpàtics. Discrets i silenciosos no exposen les seves dificultats. Quan donen no demanen res a canvi. Estimen els plaers delicats. Els agrada gaudir de la gastronomia i les llaminadures. Una de les seves principals qualitats és l’hospitalitat. Importància del psíquic. L’inconscient. Mentalitat complexa. Molt impressionables. De sentiments elevats busquen la seva perfecció moral. Han de superar un cert sentit interior de solitud. Inclinat a ajudar als altres. Habilitat de comprendre els sentiments de la gent. Són influenciables i temen el sofriment físic. Atracció pels misteris i els fenomens estranys. Poden tenir temporalment qualitats com a vidents naturals. Gust per les ciències hermètiques. Un xic tímids.

Per a la predictiva, aquest signe, representa a la psicologia i a la seva acció terapèutica. Filantropia. Generositat. Interiorització. Inspiració, misticisme, compassió, hospitalitat, secret, adaptació, sacrifici, imaginació i sentimentalitat. Captació sensible o intuïtiva. Fàrmacs i estimulants. Les persones mudes, silencioses, discretes, afables i dissimulades. La indústria hotelera, les cases de repòs, els asils, les institucions piadoses. Sanatoris, dispensaris, clíniques, hospitals. La protecció dels febles. Les coses mòbils, variables i canviants. Cura d’animals. Ocupacions retirades i treballs en llocs foscos. Les ciències ocultes. Els misteris. Les maniobres sedicioses. Els treballs d’espionatge. Líquids i begudes. La bona taula. Els animals grans. El perill potencial que encara no es manifesta. Espais molt aïllats. L’aigua. El mar. L’oceà. Pantans i canals. Les illes. Zones entollades. Les quadres. Els llocs perduts.

Per a la salut, representa un metabolisme amb poques defenses. No disposen de molta vitalitat. Tenen una constitució feble. El psiquisme. D’aspecte limfàtic presenten una fisonomia sense vivacitat. Semblen un xic adormits. Ulls blaus aquosos o poc expressius. Nas camús, cabells castanys clar. Membres curts i gruixos, espatlles baixes i bé tornejats. Parts del cos regides: Peus, mucoses i limfa. Terapèutica associada a les sals bioquímiques de Shüssler: Ferrum Phosphoricum. Fosfat de ferro.1

Inharmònic, massa impressionables. Feblesa sentimental si sofreixen atacs. Complicats, estranys, mentiders, mesquins o insidiosos. Dependents i passius en excés. Influenciables. Sempre amb dubtes malgrat haver decidit. La pèrdua de reputació perjudica la seva autoestima. Falsos. Per a la predictiva assenyala períodes amb enemics ocults. Les malalties llargues i la seva convalescència en hospitals. Els crims. Els enganys provinents de gent desconeguda. Les traïcions, els suïcidis, els escàndols, les presons i la criminalitat. Busquen la solitud per intentar deixar de patir. Psicològicament passen per depressions profundes. Tristeses i malenconies. Fisonomia amb una cara aquosa o un pentinat llardós. La salut presenta amb facilitat quadros febrils per refredats. Afluixament dels teixits musculars. Deficient absorció intestinal. Predisposició a patir fred de peus. Vulnerables per deformacions o callositats. Perills derivats de malalties de pit, intoxicacions, disturbis de sang, tumors o mala assimilació. Digestions defectuoses o amb intemperància. Bogeria, alcoholisme o drogodependències. Anèmia o falta de glòbuls vermells. De vegades, tuberculosi i complicacions per la ingestió desordenada d’estupefaents.

1 Quan respirem, el ferro dels glòbuls vermells, rep l’oxigen de l’aire per transportar-lo per tot l’organisme. La manca d’aquesta sal provoca congestió i inflamació dels teixits.

ELS ULLS DE L'ESPERIT
ELS ULLS DE L’ESPERIT

Sebastià Robí. Astròleg i especialista.