TALLER D’ASTROLOGIA

INICIACIÓ A L’ASTROLOGIA

A partir de desembre del any en curs els primers i tercers dijous de cada mes des de les 18:30h. fins a les 19:30h. impartiré uns tallers sobre coneixements bàsics d’astrologia o d’iniciació a l’astrologia.

Lloc: Centre Cívic Antigues Cristalleries Planell. Carrer Dr. Ibáñez, núm. 38 – 3ª planta.

Modalitat presencial. Les classes del Taller d’Astrologia seran gratuïtes i com a material només farà falta paper i algun artefacte que escrigui ja que en principi treballarem bàsicament amb apunts.

Si veniu pensant que per saber astrologia en un dia ja ho podreu conèixer tot, deixeu-lo còrrer… Mercuri, Deu del coneixement, per als mortals només aixeca una mica el vel que oculta la cara d’Isis.

Tindreu accés a les trobades que periòdicament organitzem el grup AR (Astròlegs x la República).

Per a inscripcions dirigiu-vos a l’e-mail: jordirates29@gmail.com

Taller d’Iniciació a l’Astrologia: Una aventura de descobriment i autoconeixement

El taller d’astrologia “Iniciació a l’Astrologia” és una proposta per a aquells que desitgin endinsar-se en aquesta antiga disciplina i descobrir els seus secrets i simbolismes. Però, si veniu pensant que podreu dominar l’astrologia en un sol dia, deixeu-ho córrer. Com diu la llegenda, Mercuri, el Deu del coneixement, només aixeca una mica el vel que oculta la cara d’Isis, deixant entreveure que el camí de l’astrologia és un recorregut de constant aprenentatge i descobriment.

Aquest taller, concebut per a principiants, ofereix una introducció a les bases de l’astrologia, com ara els signes zodiacals, els planetes, les cases i els aspectes. Amb aquesta informació, els participants podran començar a comprendre com els astres influeixen en les nostres vides i la nostra personalitat. A més, el taller també ensenyarà a interpretar una carta astral, eina fonamental per a la pràctica astrològica.

És important recordar que l’astrologia és una disciplina complexa i profunda, que requereix d’una dedicació i un estudi continu per aprofundir en els seus misteris. Aquest taller és el primer pas en aquesta direcció, però el camí és llarg i ple de sorpreses.

A més de proporcionar una base teòrica, el taller d’astrologia també fomenta el desenvolupament de l’autoconeixement i la intuïció. L’astrologia ens permet entendre millor les nostres motivacions, desitjos i conflictes intern, ajudant-nos a millorar la nostra relació amb nosaltres mateixos i amb els altres, aquest taller brinda l’oportunitat de donar el primer pas en aquesta enigmàtica i fascinant disciplina. Que els astres us acompanyin en aquesta aventura!

 

 

 

Jordi Ratés

Jordi Ratés

Astròleg. Coneixedor de temes ocults i de temes intrigants que ens deixen perplexos. És el president de l’entitat Àgora Quàntica dedicada a la divulgació d’aquests temes.