020 – VERGE

Secció setmanal de difusió de l’astrologia tradicional a càrrec de l’astròleg

Sebastià Robí

En Els Ulls de l’Esperit oferirem els elements fonamentals del simbolisme astrològic i la seva relació amb altres qüestions com són els enigmes que participen de la tradició essencial de la vida:

020 – VERGE

Verge Influència solar: entre el 23 d’agost i el 23 de setembre. Signe mutable de terra. Naturalesa femenina. Planeta regent Mercuri. Color violeta.

Persones laborioses, escrupolosos i detallistes. Actives i hàbils procuren treballar per a servir. Interiorització, adaptabilitat i materialisme. Generalment són persones intel·ligents. Conscienciosos, en general busquen fer bé les coses. Prudents en les seves empreses, atents i acurats. Acostumen a ser excel·lents empleats. Tenen un agut sentit crític i poques vegades se’ls escapen els detalls. En ocasions difícils de conèixer, perquè no s’obren amb facilitat. Poden lliurar-se fins al sacrifici. Prefereixen observar que ser observats. Analitzen i rares vegades actuen per impuls. Inclinats a ser més aviat retrets, saben jugar amb subtilesa. Posseeixen grans qualitats per a treballar en laboratoris. De voluntat responsable busquen com ajudar. Persuasius, pacients i obstinats en la comunicació arriben a convèncer. Hàbils en la dialèctica poden ser bons diplomàtics. Excel·lents mediadors o interlocutors, sovint tenen bona memòria. Se senten atrets pels misteris de la ciència i la solució dels enigmes relacionats amb la salut. L’habilitat manual completa en ells la seva perspicàcia natural. La intel·ligència juga un rol important no només perquè la practiquen a favor dels seus interessos, sinó perquè els permet abordar la vida d’una manera racional i analítica, afavorint així, la seva comunicació sempre vigilant.

Per a la predictiva, el signe de Verge representa la medicina, especialment, a la natural, a la farmàcia, a la higiene, a la dietètica i a l’alimentació natural i ecològica. Càlcul, comerç, crítica i anàlisi. Lògica i discerniment. Perspicàcia i esperit pràctic. Química, mecànica i treballs subalterns. Eficiència, mètode, atenció i enginy. La consciència en el servei. Sentit de l’economia. Pràctic. Els productes de la terra i els seus benèfics efectes. Les persones bones i pures. El deure. La virginitat o la castedat. Les ocupacions subalternes i els honors de difícil obtenció. Desenvolupament de tasques i funcions comercials. Afavoreix treballs de control o d’agent comercial. Periodisme en general i especialment el de reportatge. La recerca i l’ensenyament professional. Els apotecaris. La fotografia. Les cures relacionades amb las hospitalàries o d’infermeria. Els espais o els locals de les indústries i de les fàbriques. L’activitat desenvolupada pel trànsit mercantil. L’economia sostenible. Zones industrials. Cases o edificacions per allotjar als treballadors. Colònies laborals. Els treballadors, els sindicats i les organitzacions solidàries com les ONG. Recerca policial.

Per a la salut, representa que gaudeix d’un bon trànsit intestinal, però depèn del criteri esgrimit en els hàbits alimentaris o en les mesures higièniques diàries. Parts del cos regides: Ventre, intestins, fetge i òrgans d’assimilació. Terapèutica associada a les sals bioquímiques de Shüssler: Kalium Sulphuricum. Sulfat de Potassi.1

Inharmònic, són escrupolosos i poc flexibles fins a l’extrem de mantenir-se ancorats en determinats punts de vista molt particulars o estranys. Fòbies i pors. Passius poden també ser influenciables o molt maniàtics. Desconfien de la intuïció natural. Persones resignades. Les contrarietats creuen que són sempre per culpa dels altres. Cedeixen i es sacrifiquen en l’excés, després, exigeixen als altres el mateix comportament. Pateixen frustracions per tristeses poc concretes, decepcions sentimentals o penes amoroses. La salut, en funció del trànsit intestinal, pot ser delicada. S’observen també malalties de tipus nerviós o imaginàries, que amb el temps poden passar a ser psicosomàtiques. Predisposició a l’ansietat. Els afecta de forma important les malalties gripals, els estats catarrals, les asmes bronquials, els mals de cap, els marejos, les diarrees o els restrenyiments o les erupcions dèrmiques. L’esgotament hepàtic pot sobrecarregar-los de toxines. Sovintegen desordres nerviosos d’origen psíquic.

ELS ULLS DE L'ESPERIT
ELS ULLS DE L’ESPERIT

Sebastià Robí. Astròleg i especialista.