Conferència: Sensualitat i sexualitat – eduquem bé la sexualitat

 

Dijous dia 15/06/2023 a les 19,00h al Centre Cristalleries Planell (Dr. Ibañez, 38) la psicòloga Neus Colomer ens donarà una lliçó magistral sobre “Sensualitat i sexualitat – eduquem bé la sexualitat”. En acabar AQ invitarà a sopar a la Neus i s’hi podrà afegir qui vulgui.

Neus Colomer

Sensualitat i sexualitat – eduquem bé la sexualitat"

Neus Colomer

Neus Colomer va néixer a Barcelona el 1954. És mestra, psicòloga clínica, logopeda, experta en peritatges psicològics i professora associada de la Universitat Autònoma de Bellaterra (Barcelona). Té consulta pròpia des del 1981 i, a més, dirigeix ​​una escola municipal a Gelida (Barcelona). Col·labora a diversos mitjans (RAC1, Men’sHealth, Salut Vital, etc.) i és conferenciant de publicacions pedagògiques, tractant temes d’interès per a pares i professors.

 

 

 

 

El centre Cristalleries Planell

L’edifici de Cristalleries Planell és una antiga fàbrica de 1.600 metres quadrats rehabilitada com a equipament municipal que es va inaugurar al gener de 2017. Acull l’Aula de Formació d’Adults del districte, la seu del Centre de Normalització Lingüística, l’oficina de proximitat de Barcelona Activa i un espai d’entitats del districte. L’edifici conserva elements patrimonials de la façana i conté elements constructius d’alta eficiència energètica que potencien la llum i la ventilació natural.

El projecte de remodelació va anar a càrrec d’Harquitectes, amb Josep Ricart com a responsable. Un projecte innovador que ajuda a optimitzar el consum energètic. Dues de les tres cares del solar van quedar definides per la façana protegida de l’antiga fàbrica. L’edifici consta de quatre plantes que s’enretiren de la façana patrimonial sud. El pati cobert resultant permet compatibilitzar edificació i patrimoni i millora les condicions de llum natural dels espais d’aulari alhora que aporta un coixí tèrmic i acústic respecte de l’entorn.
La secció de l’edifici explica el seu comportament: el control i la gestió de l’aire en condicions naturals. Els motors del moviment d’aquest aire són estrictament naturals a partir de l’ús de xemeneies solars i barrets amb efecte venturi. Finalment, per tal de millorar les condicions de llum dels patis i dotar la façana d’un material vinculat a la memòria de les Cristalleries Planell, es va introduir un bloc de vidre massís com a part del tancament mural que permet introduir llum al pati nord i captació al pati sud.

https://www.barcelona.cat/ca/conocebcn/pics/cristalerias-planell_99400391022.html

Jordi Ratés

Jordi Ratés

Astròleg. Coneixedor de temes ocults i de temes intrigants que ens deixen perplexos. És el president de l’entitat Àgora Quàntica dedicada a la divulgació d’aquests temes.