ANEM A LA DIADA I PORTEU EL MÀXIM DE GENT POSSIBLE !!!!!!

Bon dia gent,

Com pot ser sabeu ara TBO3 ha decidit “despolititzar-se” cosa que per una part no és bona ja que demostren que el que volen és tenir-nos en la inòpia però donada la vessant política Erki-Ñorda del sicari Sergi Sol pot ser és el millor que ens podia passar.

El resultat final és que han fotut fora a tot Deu…………….a canvi de portar una sèrie de dinosaures……………… de la política off course.

El primer defenestrat com era d’esperar ha estat el nostre protegit Albano Dante Fachin que com es lògic seguirà tocant els collons als addictes de la Constitució 36/78 tant com pugui.

Per això farà una sèrie de vídeos que enviarà a ÀQ i que jo recomano feu arribar al màxim de gent possible. Per assolir-ho personalment teniu que enviar un Whatsap al Dante (686 99 11 37) dient-li que voleu rebre els vídeos.

Bé, fins aquí aquest comunicat, només em resta recordar-vos que el proper dia 8 tenim Taula amb els astròlegs de AR a les 18,15 a Cristalleries Planell i el 21 un altra Taula al mateix Centre Cívic i hora amb la Bea Talegón, el jutge J.M. Asencio, Lluís Llach i de moderador en Jordi Pesarrodona (el pallasso). Ambdues seran retransmeses via Zoom però seria molt més adient comptar amb el vostre “cuerpo serrano”

Susvus recordo que el dia del Lluís Llach el públic no podrà entrar fins les 18:00h. perquè els seients estaran reservats per els socis de 17,30 a 18:00h. Seria millor que informeu amb antelació de la vostra presència per si algú de vosaltres no pot arribar a l’hora tenir seient reservat. (Sobre tot si anuncieu que veniu feu-ho o anul·leu amb el màxim d’antelació possible)

Però abans: Anem tots a la Diada!

Salut i República

ÀQ Jordi Ratés

Jordi Ratés

Jordi Ratés

Astròleg. Coneixedor de temes ocults i de temes intrigants que ens deixen perplexos. És el president de l’entitat Àgora Quàntica dedicada a la divulgació d’aquests temes.