021 – BALANÇA

Secció setmanal de difusió de l’astrologia tradicional a càrrec de l’astròleg

Sebastià Robí

En Els Ulls de l’Esperit oferirem els elements fonamentals del simbolisme astrològic i la seva relació amb altres qüestions com són els enigmes que participen de la tradició essencial de la vida:

021 – BALANÇA

Balança – Influència solar: entre el 23 de setembre i el 21 d’octubre. Signe cardinal d’aire. Naturalesa masculina. Planeta regent Venus. Color verd.

Persones dolces, refinades, corteses i socialment servicials. Acostumen a ser molt simpàtics i la seva generositat els porta professionalment a ser bons advocats i a reclamar justícia per a tothom. Gaudeixen amb tot allò que és agradable i bell. Són capaços de jutjar les coses sense idees preconcebudes. Tenen un característic esperit de comparació. Busquen l’equilibri en el seu entorn social. Afectuosos per naturalesa tenen la necessitat de sentir una atmosfera propícia. Els resulta difícil acceptar imposicions o disciplines. Per definició estimen la llibertat. Delicats en el terreny sentimental i en el de les idees, són més aviat pacífics i mentalment desenvolupats. Detesten l’agressivitat. En les seves lluites, són més hàbils amb la ploma estilogràfica que amb la força física. Disposen d’un estil personal elegant. La seva sensibilitat els permet apreciar els variats matisos de la percepció. Els horroritza la grolleria. Tendeixen a evitar la solitud perquè els planteja massa problemes. Tracten que qualsevol qüestió disposi d’un cert equilibri plaent. Contraris a la violència, busquen l’equitat. Tenen una visió estètica de la vida. No són necessàriament artistes, però les seves preferències els poden aproximar a l’art. Aspiren a l’èxit, al benestar, al luxe i a la consideració social. Proveïts dels seus encants personals lluiten a favor de les relacions humanes i de la reciprocitat. Pocs enemics.

Per a la predictiva, aquest signe representa la vida social de les persones. Les superfícies planes del món físic. Geogràficament representa els altiplans. L’equilibri social, la complementarietat, les associacions i els acords. L’edat madura, la tarda, la tardor. Les relacions socials, les associacions i els acords. Relacions interprofessionals. La política exterior i els tractats amb altres potències. Exteriorització. Equilibri, equitat i comparativa. Simpaties. Delicadesa. Interès per l’art. Necessitat instintiva d’unió o d’associació. El matrimoni i les noces. Visió equilibrada amb sentit de la justícia. El refinament social. El món jurídic i la confecció de les lleis. El món de la cultura artística, les societats artístiques i les associacions d’intel·lectuals. Espais elegants o ben decorats. Els llocs ben airejats. Els llocs bonics. El competidor comercial. L’adversari. L’enemic conegut.

Per a la salut, aquest signe permet un adequat equilibri de l’organisme. Tenen una constitució bastant bona, però poden ressentir-se pel cansament físic o per patir trastorns de la sang o del sistema d’eliminació de les toxines. En menor grau, poden presentar desordres de circulació. Parts del cos regides: els ronyons i la zona lumbar. Terapèutica associada a les sals bioquímiques de Shüssler: Natrum Phosphoricum. Fosfat de Sodi.1

Inharmònic, poden patir agressions d’enemics persistents. Els escàndols. Divorcis i processos. Ruptures de contractes. Enemistats declarades, conflictes, especialment si transita Urà, Mart o Saturn. Quan pateixen agressions, aquestes els paralitza. El destí els pot presentar perillosos competidors. La salut ha d’afrontar problemes digestius i dispèpsies, pobra absorció dels greixos, acidesa o excés d’àcid làctic. Còlics nefrítics. Urèmia.2 Tendència edematosa. La manca d’exercici físic perjudica l’organisme.

BALANÇA I LA TARDOR

Entrem al signe de la Balança quan la trajectòria aparent del Sol al llarg del Zodíac, creua l’Equador celestial cap al sud, de la mateixa manera que entrem al signe d’Àries quan el creua cap al nord. Aquests encreuaments són deguts a que l’eix de la Terra, i per tant l’equador terrestre, està inclinat 23°27′ respecte del plànol del del sistema Terra-Lluna en el seu moviment al voltant del Sol moment angular recorregut al voltant del Sol.

El descobriment del Zodíac és un dels més importants de la humanitat, perquè en observar que el Sol passa aparentment per les mateixes constel·lacions de la eclíptica al llarg de l’any va permetre establir un calendari i per tant anticipar les dates de l’any que eren favorables per determinades collites o sembres, o que determinats animals farien les seves migracions.

Amb l’entrada al signe de Balança comença la tardor meteorològica i el declivi de l’any fins un nou renaixement quan entrem a Àries, es a dir a la primavera. Les estacions es deuen a la inclinació de l’eix de la Terra respecte del plànol que recorre al llarg de l’any al voltant del Sol. No rebem la mateixa radiació solar al llarg de tot l’any donat que l’eix de la Terra està inclinat i així expressem les diferents estacions. El dia que comença la tardor, i el dia que comença la primavera són coneguts com els equinoccis, és a dir són els dies que tenen la mateixa durada exacte que les nits i en aquests dies el Sol surt exactament per l’est i es posa exactament per l’oest.

PERSONATGES NASCUTS SOTA EL SIGNE DE LA BALANÇA

Alfred Novel, inventor, neix el dilluns 21 d’octubre de 1833, a Estocolm (Suècia). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 6.
Alonso Dámaso, escriptor, neix el dissabte 22 d’octubre de 1898, a Madrid (Espanya). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 5.
Angélica María, actriu, neix el dilluns 27 de setembre de 1943, a Nova Orleans, Louisiana (Usa). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 28.
Arthur Rimbaud, escriptor, neix el divendres 20 d’octubre de 1854, en Charleville (França). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 27.
Avril Lavigne, cantant, neix el dijous 27 de setembre de 1984, en Ontario (el Canadà). En néixer la lluna estava en Primer Creixent i l’edat lunar era 2.
Brigitte Bardot, actriu, neix el divendres 28 de setembre de 1934, a París (França). En néixer la lluna estava en Primer Minvant i l’edat lunar era 19.
Catherine Deneuve, actriu, neix el divendres 22 d’octubre de 1943, a París (França). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 23.
Catherine Zeta Jones, actriu, neix el dijous 25 de setembre de 1969, en Mumbles (Gal·les). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 13.
Celia Cruz, cantant, neix el dilluns 21 d’octubre de 1929, en Havana (Cuba). En néixer la lluna estava en Primer Minvant i l’edat lunar era 17.
Christopher Reeve, actor, neix el dijous 25 de setembre de 1952, a Nova York, Ny (Usa). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 6.
Denis Diderot, filòsof, neix el dijous 5 d’octubre de 1713, en Langres (França). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 14.
Dwigth Einsehower, militar, neix el dimarts 14 d’octubre de 1890, en Denison,texas (Usa). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 29.
Eleanor Roosevelt, humanista, neix el dissabte 11 d’octubre de 1884, a Nova York (Usa). En néixer la lluna estava en Quart minvant i l’edat lunar era 21.
Eminem, cantant, neix el dimarts 17 d’octubre de 1972, a Kansas,el meu (Usa). En néixer la lluna estava en Segon Creixent i l’edat lunar era 9.
Enrico Fermi, científic, neix el diumenge 29 de setembre de 1901, a Roma (Itàlia). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 16.
Federico Niesztche, filòsof, neix el dimarts 15 d’octubre de 1844, en Rocken (Prússia). En néixer la lluna estava en Primer Creixent i l’edat lunar era 3.
Francis Scott Fitzgerald, escriptor, neix el dijous 24 de setembre de 1896, en St.paul Minessota (Usa). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 16.
Francisco Morazán, militar, neix el dissabte 3 d’octubre de 1789, a Tegucigalpa (Hondures). En néixer la lluna estava en Segon Creixent i l’edat lunar era 12.
Frederic Remington, pintor, neix el divendres 4 d’octubre de 1861, en Canton,n.i. (Usa). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 28.
George Westinghouse, científic, neix el dimarts 6 d’octubre de 1846, a Nova York (Usa). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 15.
Giuseppe Verdi, músic, neix el diumenge 10 d’octubre de 1813, en Le Roncole (Itàlia). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 14.
Graham Greene, escriptor, neix el diumenge 2 d’octubre de 1904, en Hertforfshire (Anglaterra). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 23.
Henri De Saint Simon, filòsof, neix el divendres 17 d’octubre de 1760, a París (França). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 6.
Horaci Nelson, militar, neix el divendres 29 de setembre de 1758, en Norfolk (Anglaterra). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 25.
Jimmy Carter, polític, neix el dimecres 1 d’octubre de 1924, en Plains, Geòrgia (Usa). En néixer la lluna estava en Primer Creixent i l’edat lunar era 3.
John Lennon, músic, neix el dimecres 9 d’octubre de 1940, a Liverpool (Anglaterra). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 8.
José María Morelos, polític, neix el dilluns 30 de setembre de 1765, en Morelia (Mèxic). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 13.
Juan Domingo Perón, polític, neix el dimarts 8 d’octubre de 1895, a Buenos Aires (l’Argentina). En néixer la lluna estava en Primer Minvant i l’edat lunar era 18.
Lech Walesa, sindicalista, neix el dimecres 29 de setembre de 1943, en Popowo (Polònia). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 0.
Luciano Pavarotti, cantant, neix el dissabte 12 d’octubre de 1935, en Modena (Itàlia). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 14.
Margaret Thatcher, política, neix el dimarts 13 d’octubre de 1925, en Grantham (Anglaterra). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 25.
Martina Hingis, tennista, neix el dimarts 30 de setembre de 1980, en Kosice (Slovakia). En néixer la lluna estava en Quart minvant i l’edat lunar era 21.
Michael Douglas, actor, neix el dilluns 25 de setembre de 1944, en New Brunswick,n.j (Usa). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 8.
Michellle Bachelet, política, neix el dissabte 29 de setembre de 1951, a Santiago (Xile). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 28.
Miguel Angel Astúries, escriptor, neix el dimecres 18 d’octubre de 1899, en C. Guatemala (Guatemala). En néixer la lluna estava en Segon Creixent i l’edat lunar era 12.
Miguel De Cervantes, escriptor, neix el dilluns 29 de setembre de 1547, a Alcalá de Henares (Espanya). En néixer la lluna estava en Primer Creixent i l’edat lunar era 3.
Miguel D’Unamuno, escriptor, neix el dijous 29 de setembre de 1864, a Bilbao (Espanya). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 28.
Milers Davis, músic, neix el dimecres 29 de setembre de 1926, en Altom,illinois (Usa). En néixer la lluna estava en Quart minvant i l’edat lunar era 22.
Mohandas Gandhi, polític, neix el dissabte 2 d’octubre de 1869, en Porbandar (l’Índia). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 25.
Mónica Belucci, actriu, neix el dilluns 30 de setembre de 1968, en Citta Di Castello (Itàlia). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 8.
Oscar Wilde, escriptor, neix el dilluns 16 d’octubre de 1854, en Dublin (Irlanda). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 23.
Paul Simon, cantant, neix el dilluns 13 d’octubre de 1941, en Newark,n Jersey (Usa). En néixer la lluna estava en Quart minvant i l’edat lunar era 22.
Pedro Almodóvar, cineasta, neix el dimarts 25 de setembre de 1951, a Calzada de Calatrava (Espanya). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 24.
Pelé, futbolista, neix el dimecres 23 d’octubre de 1940, en Tres Caragols (el Brasil). En néixer la lluna estava en Quart minvant i l’edat lunar era 22.
Pierre Trudeau, polític, neix el dissabte 18 d’octubre de 1919, a Mont-real (el Canadà). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 24.
Rocío Durcal, cantant, neix el dimecres 4 d’octubre de 1944, a Madrid (Espanya). En néixer la lluna estava en Primer Minvant i l’edat lunar era 17.
Salarrue, escriptor, neix el diumenge 22 d’octubre de 1899, en Sonsonate (El Salvador). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 16.
Serena Williams, tennista, neix el dissabte 26 de setembre de 1981, en Saginaw,michigan (Usa). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 27.
Silvio Berlusconi, polític, neix el dimarts 29 de setembre de 1936, a Milà (Itàlia). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 13.
Susan Sarandon, actriu, neix el dilluns 4 d’octubre de 1946, a Nova York (Usa). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 8.
Truman Capot, escriptor, neix el 30 de setembre de 1924, a Nova Orleans,louisiana (Usa). En néixer la lluna estava en Primer Creixent i l’edat lunar era 2.
Vinicius De Moraes, músic, neix el 19 d’octubre de 1913, a Rio de Janeiro (el Brasil). En néixer la lluna estava en Primer Minvant i l’edat lunar era 18.
Violeta Parra, música, neix el 4 d’octubre de 1917, en Ñuble,sant Carles (Xile). En néixer la lluna estava en Primer Minvant i l’edat lunar era 17.
Vladimir Putin, polític, neix el dimecres 7 d’octubre de 1952, en San Peterburgo (Rússia). En néixer la lluna estava en Primer Minvant i l’edat lunar era 18. estacions com un conveni: diem que la primavera és l’estació del naixement, l’estiu la de la plenitud, la tardor la del principi del declivi i l’hivern la de la mort, i posterior renaixement de l’any. Val a dir que les estacions que nosaltres experimentem a l’hemisferi nord són les oposades per als que viuen a l’hemisferi sud on quan entrem a Balança comença la primavera.

1 Sal necessària per a les cèl·lules nervioses, cerebrals i reg sanguini.

2 Elevada taxa d’urea a la sang.

Famosos del signe Balança

Alfred Novel, inventor, neix el dilluns 21 d’octubre de 1833, a Estocolm (Suècia). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 6.
Alonso Dámaso, escriptor, neix el dissabte 22 d’octubre de 1898, a Madrid (Espanya). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 5.
Angélica María, actriu, neix el dilluns 27 de setembre de 1943, a Nova Orleans, Louisiana (Usa). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 28.
Arthur Rimbaud, escriptor, neix el divendres 20 d’octubre de 1854, en Charleville (França). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 27.
Avril Lavigne, cantant, neix el dijous 27 de setembre de 1984, en Ontario (el Canadà). En néixer la lluna estava en Primer Creixent i l’edat lunar era 2.
Brigitte Bardot, actriu, neix el divendres 28 de setembre de 1934, a París (França). En néixer la lluna estava en Primer Minvant i l’edat lunar era 19.
Catherine Deneuve, actriu, neix el divendres 22 d’octubre de 1943, a París (França). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 23.
Catherine Zeta Jones, actriu, neix el dijous 25 de setembre de 1969, en Mumbles (Gal·les). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 13.
Celia Cruz, cantant, neix el dilluns 21 d’octubre de 1929, en Havana (Cuba). En néixer la lluna estava en Primer Minvant i l’edat lunar era 17.
Christopher Reeve, actor, neix el dijous 25 de setembre de 1952, a Nova York, Ny (Usa). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 6.
Denis Diderot, filòsof, neix el dijous 5 d’octubre de 1713, en Langres (França). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 14.
Dwigth Einsehower, militar, neix el dimarts 14 d’octubre de 1890, en Denison,texas (Usa). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 29.
Eleanor Roosevelt, humanista, neix el dissabte 11 d’octubre de 1884, a Nova York (Usa). En néixer la lluna estava en Quart minvant i l’edat lunar era 21.
Eminem, cantant, neix el dimarts 17 d’octubre de 1972, a Kansas,el meu (Usa). En néixer la lluna estava en Segon Creixent i l’edat lunar era 9.
Enrico Fermi, científic, neix el diumenge 29 de setembre de 1901, a Roma (Itàlia). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 16.
Federico Niesztche, filòsof, neix el dimarts 15 d’octubre de 1844, en Rocken (Prússia). En néixer la lluna estava en Primer Creixent i l’edat lunar era 3.
Francis Scott Fitzgerald, escriptor, neix el dijous 24 de setembre de 1896, en St.paul Minessota (Usa). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 16.
Francisco Morazán, militar, neix el dissabte 3 d’octubre de 1789, a Tegucigalpa (Hondures). En néixer la lluna estava en Segon Creixent i l’edat lunar era 12.
Frederic Remington, pintor, neix el divendres 4 d’octubre de 1861, en Canton,n.i. (Usa). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 28.
George Westinghouse, científic, neix el dimarts 6 d’octubre de 1846, a Nova York (Usa). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 15.
Giuseppe Verdi, músic, neix el diumenge 10 d’octubre de 1813, en Le Roncole (Itàlia). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 14.
Graham Greene, escriptor, neix el diumenge 2 d’octubre de 1904, en Hertforfshire (Anglaterra). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 23.
Henri De Saint Simon, filòsof, neix el divendres 17 d’octubre de 1760, a París (França). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 6.
Horaci Nelson, militar, neix el divendres 29 de setembre de 1758, en Norfolk (Anglaterra). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 25.
Jimmy Carter, polític, neix el dimecres 1 d’octubre de 1924, en Plains, Geòrgia (Usa). En néixer la lluna estava en Primer Creixent i l’edat lunar era 3.
John Lennon, músic, neix el dimecres 9 d’octubre de 1940, a Liverpool (Anglaterra). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 8.
José María Morelos, polític, neix el dilluns 30 de setembre de 1765, en Morelia (Mèxic). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 13.
Juan Domingo Perón, polític, neix el dimarts 8 d’octubre de 1895, a Buenos Aires (l’Argentina). En néixer la lluna estava en Primer Minvant i l’edat lunar era 18.
Lech Walesa, sindicalista, neix el dimecres 29 de setembre de 1943, en Popowo (Polònia). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 0.
Luciano Pavarotti, cantant, neix el dissabte 12 d’octubre de 1935, en Modena (Itàlia). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 14.
Margaret Thatcher, política, neix el dimarts 13 d’octubre de 1925, en Grantham (Anglaterra). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 25.
Martina Hingis, tennista, neix el dimarts 30 de setembre de 1980, en Kosice (Slovakia). En néixer la lluna estava en Quart minvant i l’edat lunar era 21.
Michael Douglas, actor, neix el dilluns 25 de setembre de 1944, en New Brunswick,n.j (Usa). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 8.
Michellle Bachelet, política, neix el dissabte 29 de setembre de 1951, a Santiago (Xile). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 28.
Miguel Angel Astúries, escriptor, neix el dimecres 18 d’octubre de 1899, en C. Guatemala (Guatemala). En néixer la lluna estava en Segon Creixent i l’edat lunar era 12.
Miguel De Cervantes, escriptor, neix el dilluns 29 de setembre de 1547, a Alcalá de Henares (Espanya). En néixer la lluna estava en Primer Creixent i l’edat lunar era 3.
Miguel D’Unamuno, escriptor, neix el dijous 29 de setembre de 1864, a Bilbao (Espanya). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 28.
Milers Davis, músic, neix el dimecres 29 de setembre de 1926, en Altom,illinois (Usa). En néixer la lluna estava en Quart minvant i l’edat lunar era 22.
Mohandas Gandhi, polític, neix el dissabte 2 d’octubre de 1869, en Porbandar (l’Índia). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 25.
Mónica Belucci, actriu, neix el dilluns 30 de setembre de 1968, en Citta Di Castello (Itàlia). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 8.
Oscar Wilde, escriptor, neix el dilluns 16 d’octubre de 1854, en Dublin (Irlanda). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 23.
Paul Simon, cantant, neix el dilluns 13 d’octubre de 1941, en Newark,n Jersey (Usa). En néixer la lluna estava en Quart minvant i l’edat lunar era 22.
Pedro Almodóvar, cineasta, neix el dimarts 25 de setembre de 1951, a Calzada de Calatrava (Espanya). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 24.
Pelé, futbolista, neix el dimecres 23 d’octubre de 1940, en Tres Caragols (el Brasil). En néixer la lluna estava en Quart minvant i l’edat lunar era 22.
Pierre Trudeau, polític, neix el dissabte 18 d’octubre de 1919, a Mont-real (el Canadà). En néixer la lluna estava en Segon Minvant i l’edat lunar era 24.
Rocío Durcal, cantant, neix el dimecres 4 d’octubre de 1944, a Madrid (Espanya). En néixer la lluna estava en Primer Minvant i l’edat lunar era 17.
Salarrue, escriptor, neix el diumenge 22 d’octubre de 1899, en Sonsonate (El Salvador). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 16.
Serena Williams, tennista, neix el dissabte 26 de setembre de 1981, en Saginaw,michigan (Usa). En néixer la lluna estava en Lluna Nova i l’edat lunar era 27.
Silvio Berlusconi, polític, neix el dimarts 29 de setembre de 1936, a Milà (Itàlia). En néixer la lluna estava en Lluna Plena i l’edat lunar era 13.
Susan Sarandon, actriu, neix el dilluns 4 d’octubre de 1946, a Nova York (Usa). En néixer la lluna estava en Quart creixent i l’edat lunar era 8.
Truman Capot, escriptor, neix el 30 de setembre de 1924, a Nova Orleans,louisiana (Usa). En néixer la lluna estava en Primer Creixent i l’edat lunar era 2.
Vinicius De Moraes, músic, neix el 19 d’octubre de 1913, a Rio de Janeiro (el Brasil). En néixer la lluna estava en Primer Minvant i l’edat lunar era 18.
Violeta Parra, música, neix el 4 d’octubre de 1917, en Ñuble,sant Carles (Xile). En néixer la lluna estava en Primer Minvant i l’edat lunar era 17.
Vladimir Putin, polític, neix el dimecres 7 d’octubre de 1952, en San Peterburgo (Rússia). En néixer la lluna estava en Primer Minvant i l’edat lunar era 18.

ELS ULLS DE L'ESPERIT
ELS ULLS DE L’ESPERIT

Sebastià Robí. Astròleg i especialista.