Sopes del Món (18ena. EDICIÓ)

La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull, us convidem, com cada any, a participar en el festival Sopes del Món, una gran festa per la convivència que tindrà lloc el proper diumenge 23 d’octubfre, a partir de les 12 h., a la marquesina de la Via Júlia.Sopes del Món

Hi haurà circ, blues i, com sempre, moltes sopes!!! Sopes d’arreu del món, receptes tradicionals o innovadores, sopes exòtiques o de temporada, sopes curatives, sopes reivindicatives… Més de 600 receptes s’han pogut tastar al llarg dels 18 anys que fa que celebrem aquesta trobada. Totes elles són especials, totes són igual d’importants. Quatrecents cuiners i cuineres -artistes de la sopa- i més de 200 entitats i col·lectius han participat en les diferents edicions. Animeu-vos a venir i a participar d’aquesta festa amable i simpàtica. Veniu a compartiu amb nosaltres la vostra recepta de sopa.

Podeu trobar tota la informació necessària al següent enllaç del blog del Festival https://festivalsopes.blogspot.com

Animeu-vos a vindre i sorprendre’ns amb la vostra recepta de sopa!

La trobada és el Diumenge 23 d’octubre de 2022.

Xarxa 9 Barris Acull.

Via Favència, 288 A (davant de la biblioteca de Roquetes)

08042 Barcelona

93.276.89.96 (Carmina)

Com ja sabeu, la vostra ajuda és imprescindible.

 

Benvolguts,

El diumenge dia 23 anirem com cada any a la festa Sopes del Món.

No veniu mai, ni a ajudar (excepció de la Magalí i la Carme), ni a gaudir però us equivoqueu és una festa fantàstica. Si insistiu en ignorar-la us equivoqueu.

Si aquest any voleu venir a ajudar, podeu fer-ho a partir de les once. Si preferiu vindre només a mirar, podeu venir a partir de les dotze.

Com sempre, hi haurà música per a tothom i també números de circ.

Jordi Ratés AQ

Salut i república!

La 18ena edició del Concurs de Sopes del Món: Un esdeveniment gastronòmic i multicultural

La 18ena edició del Concurs de Sopes del Món va ser celebrada amb gran èxit, reunint a entusiastes de la gastronomia i la cultura en un esdeveniment únic que va combinar sabors de tot el món. Aquesta cita anual, que gaudeix d’una gran popularitat, va aplegar a participants i espectadors per gaudir d’un dia ple de creativitat culinària i intercanvi cultural.

Els concursants van presentar les seves sopes tradicionals, provinents de diferents països i regions, des de les més conegudes fins a les més exòtiques. El jurat, format per experts en gastronomia i personalitats locals, va degustar i avaluar les sopes segons la seva presentació, aroma, sabor i autenticitat. Els guanyadors van ser premiats amb reconeixements i premis per les seves creacions culinàries.

A més del concurs, els assistents van poder gaudir de música en viu, tallers de cuina, xerrades i activitats per a tota la família, convertint aquesta jornada en una gran festa multicultural. La 18ena edició del Concurs de Sopes del Món va ser, sens dubte, un èxit rotund que va demostrar, una vegada més, que la gastronomia és una manera excel·lent d’unir cultures i compartir tradicions.

Jordi Ratés

Jordi Ratés

Astròleg. Coneixedor de temes ocults i de temes intrigants que ens deixen perplexos. És el president de l’entitat Àgora Quàntica dedicada a la divulgació d’aquests temes.