La vida i la mort

Tenim el plaer d’anunciar-vos la conferència amb el títol: La vida i la mort que el dissabte dia 10 de 10,00h fins a les 14,00h, el lama Thubten Wangcheng ens oferirà a la Casa del Tibet.

Conferència: La vida i la mort

Thubten Wangchen

 

El preu per assistent és la voluntat. Un cop acabada la conferència, els que vulguem anirem a dinar plegats al restaurant Tamara (Muntaner entre París i Còrcega). Teniu de temps per apuntar-vos al dinar fins dijous 8, passat aquesta data no us podem assegurar que tingueu plaça.

 

La casa del Tibet de Barcelona

La seva Santedat el XIV Dalai Lama va inaugurar la primera seu de la Fundació Casa del Tibet al desembre de 1994 i la segona i actual al setembre de 2007. Som una associació cultural i solidària, de caràcter no lucratiu, que tenim per objecte donar a conèixer al nostre país la cultura autòctona del Tibet en les seves diverses manifestacions i les seves possibles aportacions a l’actual societat moderna. Organitzem esdeveniments culturals, a més de convidar a reconeguts mestres, de totes les tradicions, a impartir els seus ensenyaments. També promovem l’ajuda i la solidaritat amb el poble tibetà, tant en el territori del Tibet com en l’exili, mitjançant projectes de cooperació i desenvolupament i apadrinaments.

Tibet es troba entre les civilitzacions de la Xina pròpiament dita i el subcontinent indi. Extenses cadenes muntanyenques a l’est de l’altiplà tibetà marquen la frontera amb el cor de la Xina, i l’Himàlaia de les repúbliques de Nepal i l’Índia separa l’altiplà del subcontinent situat al sud. Tibet ha estat anomenat “el sostre del món” i “el país de les neus”.

Els lingüistes classifiquen la llengua tibetana i els seus dialectes com a pertanyents a les llengües tibeto-birmanes, membres no siníticos de la família lingüística sinotibetana.

https://www.casadeltibetbcn.org/

 

 

 

Jordi Ratés

Jordi Ratés

Astròleg. Coneixedor de temes ocults i de temes intrigants que ens deixen perplexos. És el president de l’entitat Àgora Quàntica dedicada a la divulgació d’aquests temes.