Us convidem a una Lliçó magistral de Tarot a càrrec de Mar Tort.

La classe magistral tindrà lloc el divendres 1 de desembre 2023 a les 18,00h. al Centre Cívic Barcelona-Sants. C/ Violant d’Hongria 135.

 

Lliçó magistral de Tarot

Mar Tort

Quí és la Mar Tort?

Mª del Mar Tort ha estat la directora d’Escola Mariló Casals des de la seva fundació l’any 2000 amb la seva mare, Mariló Casals.

Sota la seva direcció l’Escola ha passat a ser un dels centres de referència a l’àmbit de l’Esoterisme on ha destacat especialment en els àmbits de tarot i astrologia dels quals Mª del Mar a més ha estat la creadora dels continguts i els plans de Formació .

El seu caràcter obert i apassionat i la seva infatigable capacitat de treball han fet possible que avui dia hagin passat per l’Escola més 20.000 persones per formar-se o utilitzar algun dels serveis que aquesta ofereix, com les consultes personals o telefòniques.

Com a professora de Tarot a l’Escola Mariló Casals ha estat la creadora de continguts dels diferents nivells que avui dia ofereix aquest centre. A més va ser la creadora del Curs de Tarot a distància que va fer enciclopèdia catalana l’any 2007* i que el 2014 es va revisar per crear en primer lloc el curs de Tarot Arcans Majors de l’Escola On line i posteriorment el d’Arcans Menors.

Els seus valors i principis que ha traslladat tant a consultants com a alumnes han estat també un dels aspectes que l’han diferenciada i feta destacar. A aquest nivell és coautora del Codi ètic del Tarot que es va presentar el 2006 des d’Escola Mariló Casals i que va ser actualitzat i tornat a presentar a la segona edició del Congrés Internacional de Tarot l’any 2012.

La lliçó magistral de Tarot segur que serà molt interessant. No us la perdeu!

Jordi Ratés

Jordi Ratés

Astròleg. Coneixedor de temes ocults i de temes intrigants que ens deixen perplexos. És el president de l’entitat Àgora Quàntica dedicada a la divulgació d’aquests temes.