Bon dia, Us adjunto la invitació a presentació del llibre “SIN CARTA DE NAVEGACIÓN”, de Xavier Muñoz,

Es tracta d’una novel·la de com la protagonista gestiona el seu procés de dol, després de la pèrdua del seu marit. En aquest cas Hellen, decideix apartar-se durant una temporada, amb la intenció de buscar com aconseguir posar una mica d’ordre a la seva vida, tant interior com exterior. Pors, records, successos, dubtes i preguntes formaran part del seu dia a dia, afrontant-los amb valentia. La inesperada ajuda d’un desconegut anirà prenent pes en aquesta trajectòria de cerca a cegues.
L’acte de presentació de “Sin Carta de Navegación” durà a terme el proper dia 16 de març, a les 18 hores, a la seu de Lasoci (C/ de Sardenya, 521, 523, 08024 Barcelona  -Transport públic:  L4 Alfons X- H6 – D40)
Aquest acte també es retransmetrà a través de la plataforma Zoom
Cal la inscripció prèvia a través de l’enllaç: https://www.lasoci.org/que-fem/esdeveniment/?idesd=000003350045140
Us hi esperem!
Salutacions cordials
Jaume Salinas
Buenos días:
Os adjunto la invitación al acto de presentación del libro “SIN CARTA DE NAVEGACIÓN”, de Xavier Muñoz.
Se trata de una novela de como la protagonista gestiona su proceso de duelo, después de la pèrdida de su marido, En este caso Hellen, decide apartarse durante una temporada, con la intención de buscar cómo conseguir poner un poco de orden en su vida, tanto interior como exterior. Miedos, recuerdos, sucesos, dudas y preguntas formarán parte de su día a día, afrontándolos con valentía. La inesperada ayuda de un desconocido irá tomando peso en esa trayectoria de búsqueda a ciegas.
El acto tendrá lugar el próximo día 16 de marzo, a las 18 horas, en la sede la Lasoci (c/ Sardenya 521-523 08024-Barcelona – Transporte público: L4 Alfons X – H6 – D40)
Este acto también se transmitirá a través de la plataforma Zoom
Es necesaria la inscripción previa a través del enlace:  https://www.lasoci.org/es/que-hacemos/evento/?idesd=000003350045140

 

¡Os esperamos!

Saludos cordiales
Jaume Salinas

Josep M. Reichardt

Josep M. Reichardt

Equip Editorial de Àgora Quàntica