Videoconferència “Menopausia, cambios hormonales y nutrición” a càrrec de la Dra. María Pérez Benítez

Resum de la conferència: Los ciclos femeninos en las diferentes etapas de la mujer, las hormones que los rigen, aclarar algunos conceptos erróneos “populares” y sobre todo centrarnos en la Menopausia y cómo alimentarnos adecuadamente para disfrutar de esta etapa de la vida de forma saludable.

Los ciclos femeninos en las diferentes etapas de la mujer, las hormones que los rigen, aclarar algunos conceptos erróneos “populares” y sobre todo centrarnos en la Menopausia y cómo alimentarnos adecuadamente para disfrutar de esta etapa de la vida de forma saludable.

Dia 13-01-2022 a les 19h.

Dades d’accés per Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/88476215529?pwd=Y1hxYTBFeXVFSEhvU0tLU2c5My9KUT09

ID de reunión: 884 7621 5529
Código de acceso: 717864

Si voleu assistir a la videoconferència Menopausia y nutrición ompliu el següent formulari:

*Dra. María Pérez Benítez (C/V)

Treballa en Medicina Global Integrativa, natural i biològica fent servir com a eines de diagnosi i terapèutica: Bioressonància-MORA, Estimulació Neurosensorial Auditiva (Tècnica Tomatis), Micronutrició i l’Alimentació Energètica.

Especialista i formadora de Terapeutes en Estimulació Neurosensorial Auditiva (Tècnica Tomatis). Amb aquesta teràpia, s’alliberen de manera suau els bloquejos emocionals, el que ens permet viure millor, aprenent i desenvolupant nostres capacitats intel·lectuals, emocionals i personals.

Especialista en Nutrició Energètica i professora de cuina natural, ensenya a fer servir els aliments en funció de nostra constitució, condició, desequilibris o patologies; o simplement per mantenir nostra salud i augmentar nostre potencial energètic i enfortir nostre sistema immunitari.

Va publicar en 2013 el llibre i DVD “El Medico en tu cocina”, de l’editorial Plataforma.

  • Llicenciada en Medicina i Cirurgia.
  • Diplomada en Medicina Homeopàtica.
  • Especialista en Bioressonancia – MORA.
  • Professora y especialista en la Técnica del Dr. Alfred Tomatis i en Nutrició Energètica.
  • Especialista en Teràpies de Medicina Biològica i Natural, en Medicina Psicosomàtica i Psicologia Mèdica, Teràpia de Hipertèrmia Profunda i Teràpia Neural.
  • Doctorada en Iridologia.